Adventure Menu

Het merk Adventure Menu werd in 2011 opgericht in Tsjechië. Het Adventure Menu is een volwaardige handgemaakte maaltijd die je nu vrijwel altijd en overal kunt nuttigen.

Het Avonturenmenu biedt een breed scala aan gerechten waaruit iedereen kan kiezen. Onder de kant-en-klare maaltijden vindt u glutenvrij voedsel en ook vegetariërs en veganisten komen aan hun trekken.

Wat maakt het eten van Adventure Menu zo bijzonder? Zelfs na sterilisatie behoudt het voedsel zijn natuurlijke aroma, smaak, uiterlijk en voedingswaarde. Dankzij de unieke sterilisatietechnologie wordt het volledig zonder bewaarmiddelen, "ees" en andere chemische toevoegingen bereid. Hoewel het 100% natuurlijk is, gaat het tot drie jaar mee.

Het voedsel is vloeibaar, niet gedehydrateerd, niet instant, klaar voor onmiddellijke consumptie. Verwarm het gewoon. Het Avonturenmenu kan op vele manieren worden bereid: in de magnetron, in de waterkoker of in heet water. Maar je hebt niet altijd toegang tot deze middelen.

Het Adventure Menu is een dieet in de eerste plaats voor het buitenleven, en het is de unieke zelfverwarmende optie die is afgestemd op dineren in de buitenlucht. Je doet de zak met voedsel in de speciale verwarmingszak, de zogenaamde Zipper-bag, die in het ALLinONE-pakket zit, voegt de zelfverwarmende capsule en wat water toe. De zelfverwarmende capsule is wegwerpbaar, creëert temperaturen tot 100°C en deze hete stoom verwarmt voedsel zelfs in extreme omstandigheden in 12 minuten. U kunt de Zipper-bag steeds opnieuw gebruiken. De capsule is ook volledig afbreekbaar, zodat hij overal in de natuur kan worden begraven.


Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.