Compressport

Compressport is er trots op te werken met atleten die gedreven worden door passie, en benadert de productie van compressiekleding met dezelfde passie. Compressport levert sinds 2008 compressiemoffen en heeft na drie jaar al 70 landen bereikt. Vermeldenswaard is ook zijn aandeel in vijf wereldtitels. Vandaag werken meer dan 500 atleten van wereldklasse met het merk.

De eigenaren leggen de nadruk op het uitsluitend in Europa produceren van kleding. Wanneer u Compressport compressieondergoed koopt, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over kinderen die lijden in een Chinese fabriek. Omgekeerd gaan fabrikanten bij kwaliteitstesten naar de meest extreme plaatsen zoals de Sahara of de Mount Blanc om de functionaliteit van compressiekleding te testen.

Compressport compressiekleding en -accessoires zijn vooral nuttig voor duursporten zoals hardlopen, triatlon of wielrennen. Maar ze zullen u ook helpen om beter te presteren en gezonder te zijn in tennis, squash en badminton. In dit geval zult u vooral de compressiemoffen voor de arm op prijs stellen.


Aantal getoonde artikelen 1–1 uit 1

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.

  • Sale

Witte compressie dijbeenwarmers houden de spieren warm en bevorderen betere prestaties. Het werkt ook als blessurepreventie.

31.90 €
op voorraad 5 st. of meer 27.05. bij jou