KOSTKA - kolobka werd in 1992 door een natuurlijk persoon opgericht als een nieuwe bedrijfsentiteit. De belangrijkste industrie was metaalbewerking en slotenmakerij. Na verloop van tijd werd de productie uitgerust met moderne lasertechnologie en lasrobots, die rechtstreeks van invloed waren op het ontstaan en de groei van een nieuwe industrie - de productie van scooters.

Aanvankelijk was het een aanvullende productie van scooters voor kinderen. In een paar jaar tijd heeft het bedrijf een grote transformatie ondergaan. Het bouwde zijn eigen ontwerpteam en ontwikkelingscentrum en de scooterproductie werd al snel het belangrijkste productieprogramma. Het oorspronkelijke concept van scooters is door ontwikkeling en ervaring voortdurend geïnnoveerd tot zijn huidige vorm, die volledig verschilt van de oorspronkelijke.

De laatste jaren is fietsen een vast onderdeel geworden van de vrijetijdsbesteding van het grote publiek en is het een belangrijke rol gaan spelen in het dagelijks leven. De scooter is dus te zien in het stadsverkeer, op fietspaden, in de bergen of zelfs in grootschalige productie- of opslagbedrijven. De dynamische groei van de huidige scootersport heeft ook de opkomst van nieuwe sporten op gang gebracht die we in het verleden nauwelijks zouden hebben gevonden. Er is een enorme ontwikkeling geweest van hondensporten en dagelijkse activiteiten die met wandelen te maken hebben. De huidige productie van scooters is verdeeld in verschillende basiscategorieën - scooters voor kinderen, volwassenen, senioren, professionele sportdisciplines, wandelen en activiteiten met honden.

Voor continue innovatie gebruikt KOSTKA - kolobka de nieuwste technologieën die het gemakkelijker maken om de concurrentie voor te blijven. Het persoonlijke credo van het bedrijf is het creëren van nieuwe ervaringen, vreugde en plezier. Het bedrijf KOSTKA - kolobka probeert samen te werken met binnenlandse leveranciers en fabrikanten in het produktieproces en zijn produktieactiviteiten beïnvloeden rechtstreeks de ontwikkeling van de Tsjechische industrie.

ISO-certificaten bevestigen de kwaliteit van de productie

Sinds 2009 is KOSTKA - kolobka, s. r. o. in het bezit van het ISO 14001-certificaat voor milieubeheersystemen: 2005 en ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsbeheersystemen: 2001. Sinds februari 2011 kondigt het bedrijf een geïntegreerd beheerssysteembeleid aan dat gericht is op kwaliteit en milieubescherming.

KOSTKA - kolobka s.r.o. werd eigenaar van octrooien, industriële ontwerpen en vormen op basis van het internationale octrooirecht.


Aantal getoonde artikelen 1–1 uit 1

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.


Kostka 16" voorspatbord past op Kostka Rebel en Kostka Rebel Kid scooters.

14.99 €
op voorraad 2 st. 30.05. bij jou

Modellijnen van het merk KOSTKA