1388561

Padelracket Tecnifibre 2023 Wall Master 365

ID {{ productCode }}

Het levert compromisloze prestaties en kracht om spelers in staat te stellen hun maximale potentieel op de padelbaan te bereiken en vol vertrouwen en efficiënt winnende punten te scoren.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1388561

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Padelracket Tecnifibre  2023  Wall Master 365

Padelracket Tecnifibre 2023 Wall Master 365

197.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Jaarcollectie 2023
Gewicht padelracket 365 gr
Balans van het racket 265mm
Materiaal grafiet, aramid
Ontworpen voor spelerscategorieën racen en gevorderde spelers
Hoofdvorm ronde

Beschrijving

Padel racket voor zeer gevorderde, competitieve en prestatiegerichte spelers. Ronde kopvorm voor maximale precisie en controle. Speciale TEI grafietvezel voor maximale trillingsdemping en comfortabel gevoel. Het oppervlak van de rackets is uitgerust met de "Spin Skin Rough"-technologie - een ruw oppervlak voor maximale spin. PHD technologie - gaten op het clubhoofd zijn er in verschillende diameters - maximale nauwkeurigheid bij het raken van de sweet spot en vergevingsgezind bij het onnauwkeurig raken van de bal. Unieke Tecnifibre X-Top technologie - een speciale laag aramide- en teflonvezels op de kop van het racket voor maximale duurzaamheid en schuurweerstand. De lengte van het racket is 45,5 cm.

Technologieën (1)

Tecnifibre X-TOP

Hogere prestaties zonder beschermer

De gepatenteerde X-TOP technologie zorgt voor een revolutie in squashrackets. De passieve plastic hoofdbeschermer is volledig verwijderd en vervangen door actieve aramidevezels die deel uitmaken van het frame. Het comfort van het racket is verbeterd en doordat de vezels reactief zijn genereert het racket meer power. De vezels worden beschermd door een speciale slijtvaste laag. Geïntegreerde doorvoertules helpen de aerodynamica van het racket te verbeteren en tegelijkertijd glijdt het racket beter over het oppervlak wanneer het in contact komt met de muur.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen