77248

Tennis besnaring Tecnifibre Razor Code White (200 m)

ID {{ productCode }}

De Tecnifibre Razor Code White (200m) tennissnaar, voornamelijk bedoeld voor professionele spelers, zal een goede keuze zijn dankzij zijn veelzijdigheid en perfecte nauwkeurigheid.

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 77248

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 93.90 €
Tennis besnaring Tecnifibre  Razor Code White (200 m)

Tennis besnaring Tecnifibre Razor Code White (200 m)

200.00
129.90
Je bespaart 70.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 93.90 €

Parameters

Kleur Wit
Verpakking Rol
Type bespanning monofilament
Bespanning bedoeld voor: voor controle en positioneringsnauwkeurigheid
Lengte bespanning 200
Ontworpen voor spelerscategorieën club spelers, race- en professionele spelers
Diameter snaren: 1,20 mm, 1,25 mm, 1,30 mm

Beschrijving

Tennissnaar Tecnifibre Razor Code White (200 m) is een snaar ontworpen voor professionele spelers. De positieve eigenschappen zullen je spel naar een hoger niveau tillen. Het zorgt voor een perfecte nauwkeurigheid waarmee je de bal altijd speelt waar je wilt. Als je in de eerste plaats een allrounder bent, dan is deze string iets voor jou.

Bovenal veelzijdig

Razor Code is een sterke en duurzame co-poly-snaar die de angst voor een kapotte trip tijdens een wedstrijd elimineert. Het voorrecht van deze snaar is vooral de perfecte veelzijdigheid, zodat aanval of verdediging je er geen enkel probleem mee zal bezorgen. Bovendien geeft het je een bijna perfecte nauwkeurigheid van je opnamen.

Perfect gevoel

Het algehele gevoel van de snaar is erg belangrijk voor elke speler, dus in tegenstelling tot traditionele polyester snaren, is Razor gemaakt met speciale additieven om het gevoel te verbeteren. Deze snaar is niet alleen een uitstekende keuze voor de zeer gevorderde speler, maar heeft ook voldoende allround speelbaarheid voor een sterke speler die op zoek is naar betere snaren.

Als een ster

Daniil Medvedev, een van de huidige tennissterren, gebruikt deze snaar. Hij heeft verschillende enkeltoernooien en zelfs meerdere dubbeltoernooien gewonnen, allemaal op het ATP-circuit.

Wij leveren deze string in een handig pakket van 200 meter.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen