73613

Tennisracket Babolat Pure Strike Team 2020

ID {{ productCode }}

Babolat Pure Strike Team 2020 tennisracket in een nieuwe moderne jas met C2 Pure Feel-technologie voor een nog beter gevoel en controle.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 73613

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 106.90 €

Andere varianten van het model Pure Strike

Tennisracket Babolat Pure Strike Team 2020

Tennisracket Babolat Pure Strike Team 2020

220.00
129.90
Je bespaart 90.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 106.90 €

Parameters

Modellijn Pure Strike
Technologie Babolat FSI Power, Babolat C2 Pure Feel, Babolat Control Frame Technology
Jaarcollectie 2020
Pure Strike
Een bespannen racket? Nee
Gewichtsklasse middelzware racketsmiddelzware rackets (280-299 g)
Gewicht tennisracket 285 gr
Racketbalanscategorie 326 - 340 mm
Balans tennisracket 330mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame: 21-23-21mm
Materiaal racketframe: 100% Graphite
Stijfheid frame: 69
Gebruikte basisgrip Babolat Syntec Team
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 26,0 kg
Rackethoes DE VERPAKKING IS GEEN ONDERDEEL VAN HET RACKET!
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde en halfgevorderde spelers
Focus sterk
Kleur Rood, Wit, Zwart

Beschrijving

}}

Babolat Pure Strike Team 2020 tennisracket in een nieuwe moderne jas met C2 Pure Feel-technologie voor een ongekend gevoel en controle. Een racket voor gevorderde spelers, junioren en dames met een gewicht van 285 g, een hybride frame Control Frame Technology en FSI Power-technologie voor nog betere toegang tot spin en tempo. Dicteer het spel met de nieuwe Pure Strike rackets!

Nog beter Pure Strike

Pure Strike rackets van de 3e generatie combineren kracht, gevoel en nauwkeurigheid. Ze vormen het midden tussen de snel spelende Pure Drive- serie en de Pure Aero-spinmodellen. Modern tennis vereist alle vaardigheden van de speler - snelheid, nauwkeurigheid en controle. Het nieuwe Pure Strike-racket wordt geleverd met de filosofie van de zogenaamde Sharp Control = scherpe en precieze slagen onder controle.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Náhled videa

Voor wie is het?

Reeds de 3e generatie Pure Strike-rackets brengt nieuwe technologieën voor een nog aangenamer gevoel en meer balcontrole met behoud van krachtige slagen. De nieuwigheid is wat zachter en toegankelijker in vergelijking met de vorige generatie rackets. Dit lichtere model met een 16x19 snarenpatroon en een racketblad van 645 cm2 is een uitstekende verhouding tussen hobby- en prestatieracket. Het racket is geschikt voor gevorderde spelers, junioren en dames met een agressief concept van het all-court spel. De ambassadeur van Pure Strike rackets is de Oostenrijkse toptennisser Dominic Thiem, die op Roland Garros 2019 voor het eerst met het nieuwe model speelde. Houd je van zijn speelstijl en speel je zelf vergelijkbaar tennis, zet dit racket dan op je verlanglijstje.

– Michal Bayerl, tennisleraar 2e leerjaar –

Parameters:

 • Hoofd: 64 5cm2
 • Lengte: 685mm
 • Massa: 285 g (onbespannen)
 • balanceren: 330mm
 • Materiaal: Graphite
 • Breedte frame: 21 mm / 23 mm / 21 mm
 • Kaderhardheid: 69RA
 • Snaarpatroon: 16x19
 • Spelstijl: Nauwkeurig en snel all-court spel
 • Voor wie is het: Gevorderde spelers, junioren en dames
 • Gesplitst: nee

Ontwerp door Thiem

Het ontwerp van het nieuwe Pure Strike-model is gebaseerd op een stedelijk concept. Het racket zit vol met herhalende Pure Strike-letters. De bovenste beschermbumper in oranje kleur en de oranje middenstrepen op de kop van het racket en in de nek roepen een aanblik op. Het racket heeft dus zijn eigen kenmerkende ontwerp, dat de elegantie van witte sporten combineert met de agressiviteit van tennisslagen.

Dominic Thiem, de Oostenrijkse tennissuperster, werkte ook mee aan het ontwerp.

We bieden ook het zwaardere 300 g model Pure Strike 100 2020 of de 305 g toernooimodellen Pure Strike 16/19 2020 en Pure Strike 18/20 2020 aan met een kleiner racketblad van 632 cm 2.

Technologieën (3)

Babolat FSI Power

Optimale kracht bij elke slag

Het racket is voorzien van FSI Power technologie, wat zorgt voor een zo groot mogelijk oppervlak van de sweetspot. Dit komt door de grotere opening tussen de korte snaren. Bovendien bevindt de sweetspot zich, in tegenstelling tot oudere modellen, hoger. Het resultaat is maximale kracht bij elke slag, zelfs bij off-center raken, evenals langere slagen met ongekende spin.

Naar informatie over technologie

Babolat C2 Pure Feel

Een aangenamer en gevoeliger frame

De nieuwe C2 Pure Feel- technologie verzacht het frame en verbetert de bestaande Cortex Pure Feel-technologie. Aan de zijkanten van het frame op 3 en 9 uur is flexibel visco-elastisch rubber van SMAC aangebracht, waardoor ongewenste trillingen nog meer worden gedempt. Het resultaat is een prettiger contact met de bal, wat een nauwkeuriger spel mogelijk maakt en meer energie genereert.

Naar informatie over technologie

Babolat Control Frame Technology

Gecombineerde framevorm

De innovatieve Control Frame Technology combineert twee basisframevormen tot één eenheid. De dynamische elliptische vorm wordt vakkundig omgezet in een vierkante vormop kritieke punten, wat stabiliteit aan het racket toevoegt. Het resultaat is een uitstekende balcontrole en racketstabiliteit in elke situatie.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen