1419223

Kortingen-grandslam: roland-garros-12

Tennisracket Dunlop CX 200 OS 2024

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 295 gr, Balans tennisracket 325mm, Hoofdomtrek 677 cm2, Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1419223

12% korting

Kortingen-grandslam
1 dag
6
50
55

Coupon code:
roland-garros-12
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model CX

Tennisracket Dunlop CX 200 OS 2024

Tennisracket Dunlop CX 200 OS 2024

204.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn CX
Jaarcollectie 2024
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse >middelzware rackets (280-299 g)
Gewicht tennisracket 295 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 325mm
Categorie hoofdomtrek (660-689 cm²)
Hoofdomtrek 677 cm2
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 686mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 21,5 mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 319
Materiaal racketframe: Sonic Core Infinergy/Graphite
Stijfheid frame: 65
Gebruikte basisgrip Dunlop Viper Dry
Aanbevolen besnaringsspanning 20,0 - 29,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde spelers, club spelers, reguliere en recreatieve spelers
Focus controle
Kleur Rood

Beschrijving

Het Dunlop CX 200 OS 2024 tennisracket voor gemiddelde en senior spelers biedt een zeer goede nauwkeurigheid, controle en gebruiksgemak. De nieuwe versie heeft een nieuwe framevorm en geometrie. Er is een verbetering opgetreden in de stabiliteit van het racket en de hardheid van het frame in het concave deel van het racketblad. Hierdoor is het racket beter bestand tegen harde klappen en brengt het de energie beter over op de bal.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Handige bediening

Het dempen van ongewenste trillingen is de afgelopen jaren een trend geworden voor iedere tennisracketfabrikant. Dunlop wordt geleverd met Vibroshield-technologie, die een laag elastisch materiaal in de schacht integreert om de druk op de arm te verminderen. Hierdoor kun je langer met meer kracht spelen zonder je moe te voelen.

Toernooi racket

Het Dunlop CX 200 OS 2024-model met een gewicht van 295 g zonder snaar en een groot oversized clubhoofd van 677 cm2 biedt een royale sweet spot voor het gemakkelijk slaan van de bal. Dankzij het 16x19 breisel heeft het racket bovendien een goed spinpotentieel. De gemiddelde hardheid van het 65 RA-frame ondersteunt de stabiliteit en genereert tegelijkertijd voldoende gemakkelijke kracht, zelfs in moeilijke situaties waarin de speler geen ruimte heeft voor een volledige lange swing.

Het racket zal vooral gewaardeerd worden door gemiddelde spelers en goed uitgeruste senioren die een racket willen dat hen de ergste balslagen buiten de sweetspot vergeeft.

Zeer eenvoudig te controleren

Dunlop-rackets hebben een zeer goede verhouding tussen topprestaties en gebruiksgemak. Dankzij de balans van het frame op 325 mm blijft het racket zeer controleerbaar. Het gemiddelde zwenkgewicht van het gevlochten frame van 319 kg.cm2 genereert gemakkelijker kracht. Het racket is geschikt voor een directere speelstijl en opvallende slagen.

Technologieën (4)

Dunlop Vibroshield

Handige bediening

Dunlop Vibroshield technologie opent een nieuw niveau van racketcomfort. Deze zeer elastische laag in de schacht absorbeert en filtert trillingen voor meer comfort. Dit geeft de speler een minder stijf en flexibeler gevoel bij het slaan van de bal. Dankzij dit extra comfort kun je lange uren spelen zonder dat je armen vermoeid raken.

Naar informatie over technologie

Dunlop Control Frame Geometry

Nieuwe framegeometrie

De nieuwe geometrie van het boxframe verbetert de algehele stabiliteit van het racket. Het holle frameoppervlak (uitsparing) aan de binnenkant van het rackethoofd verbetert de stijfheid van het hoofd voor nauwkeurigere balcontrole.

Naar informatie over technologie

Dunlop PowerGrid StringTech+

Eenvoudige bediening

De Dunlop PowerGrid StringTech+ technologie biedt de perfecte mix van controle en comfort. De opnieuw ontworpen openingen tussen de hoofd- en kruissnaren zorgen voor een gelijkmatigere verdeling van de kracht, vooral aan de bovenkant van het racket. Tegelijkertijd genereert de geaccentueerde snaarbeweging meer kracht en spin. Volledige controle in de palm van je hand.

Naar informatie over technologie

Dunlop Sonic Core

Moderne trillingsdemping

Sonic Core -technologie met gebruikt materiaal Infinergy van BASF. Het is het eerste E-TPU- materiaal ter wereld. Het zorgt voor een effectieve demping van ongewenste trillingen tot wel 37% in vergelijking met een conventionele oplossing. Dit superelastische materiaalbevindt zich in kritieke delen van het frame en voorkomt mogelijke gezondheidsproblemen zoals een tenniselleboog.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen