1419224

Wimbledon 2024: wimbledon24-10

Tennisracket Dunlop CX 400 Tour 2024

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 300 gr, Balans tennisracket 320mm, Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2), Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1419224

10% korting

Wimbledon 2024
17
40
26

Coupon code:
wimbledon24-10
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model CX

Tennisracket Dunlop CX 400 Tour 2024

Tennisracket Dunlop CX 400 Tour 2024

214.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn CX
Jaarcollectie 2024
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zwaardere rackets (300-314 g)
Gewicht tennisracket 300 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 686mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 23mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 317
Materiaal racketframe: Sonic Core Infinergy/Graphite
Stijfheid frame: 68
Gebruikte basisgrip Dunlop Viper Dry
Aanbevolen besnaringsspanning 20,0 - 29,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën race- en professionele spelers
Focus controle
Kleur Rood

Beschrijving

Het Dunlop CX 400 Tour 2024 tennisracket voor gevorderde en toernooispelers biedt solide nauwkeurigheid, controle, spin en goede bestuurbaarheid. De nieuwe versie heeft een nieuwe framevorm en geometrie. Er is een verbetering opgetreden in de stabiliteit van het racket en de hardheid van het frame in het concave deel van het racketblad. Hierdoor is het racket beter bestand tegen harde klappen en brengt het de energie beter over op de bal.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Handige bediening

Het dempen van ongewenste trillingen is de afgelopen jaren een trend geworden voor iedere tennisracketfabrikant. Dunlop wordt geleverd met Vibroshield-technologie, die een laag elastisch materiaal in de schacht integreert om de druk op de arm te verminderen. Hierdoor kun je langer met meer kracht spelen zonder je moe te voelen.

Toernooi racket

Het Dunlop CX 400 Tour 2024-model weegt onbespannen 300 gram en heeft een standaard clubhoofd van 645 cm2, wat een goede nauwkeurigheid en een behoorlijk spinpotentieel biedt, wat wordt ondersteund door het 16x19 breisel. De hogere hardheid van het 68 RA-frame ondersteunt de stabiliteit en genereert tegelijkertijd gemakkelijke energie, zelfs in moeilijke situaties waarin de speler geen ruimte heeft voor een volledige lange swing. Het racket zal vooral gewaardeerd worden door gevorderde spelers, junioren en vrouwen met toernooiambities.

Zeer eenvoudig te controleren

Dunlop-rackets hebben een zeer goede verhouding tussen topprestaties en gebruiksgemak. Dankzij de balans van het frame op 320 mm blijft het racket zeer controleerbaar. Het gemiddelde swinggewicht van het snarenframe van 317 kg.cm2 biedt een zeer goede controle over de swing en je hebt minder last van het racket.

Technologieën (4)

Dunlop Vibroshield

Handige bediening

Dunlop Vibroshield technologie opent een nieuw niveau van racketcomfort. Deze zeer elastische laag in de schacht absorbeert en filtert trillingen voor meer comfort. Dit geeft de speler een minder stijf en flexibeler gevoel bij het slaan van de bal. Dankzij dit extra comfort kun je lange uren spelen zonder dat je armen vermoeid raken.

Naar informatie over technologie

Dunlop Control Frame Geometry

Nieuwe framegeometrie

De nieuwe geometrie van het boxframe verbetert de algehele stabiliteit van het racket. Het holle frameoppervlak (uitsparing) aan de binnenkant van het rackethoofd verbetert de stijfheid van het hoofd voor nauwkeurigere balcontrole.

Naar informatie over technologie

Dunlop PowerGrid StringTech+

Eenvoudige bediening

De Dunlop PowerGrid StringTech+ technologie biedt de perfecte mix van controle en comfort. De opnieuw ontworpen openingen tussen de hoofd- en kruissnaren zorgen voor een gelijkmatigere verdeling van de kracht, vooral aan de bovenkant van het racket. Tegelijkertijd genereert de geaccentueerde snaarbeweging meer kracht en spin. Volledige controle in de palm van je hand.

Naar informatie over technologie

Dunlop Sonic Core

Moderne trillingsdemping

Sonic Core -technologie met gebruikt materiaal Infinergy van BASF. Het is het eerste E-TPU- materiaal ter wereld. Het zorgt voor een effectieve demping van ongewenste trillingen tot wel 37% in vergelijking met een conventionele oplossing. Dit superelastische materiaalbevindt zich in kritieke delen van het frame en voorkomt mogelijke gezondheidsproblemen zoals een tenniselleboog.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen