120435

Tennisracket Dunlop CX 200 Tour 18x20

ID {{ productCode }}

Het Dunlop CX 200 Tour 18x20 tennisracket voor gevorderde en ervaren toernooispelers biedt laserachtige nauwkeurigheid, controle en gevoel met Flex Booster-technologie.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 120435

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 175.90 €

Andere varianten van het model CX

Tennisracket Dunlop CX 200 Tour 18x20

Tennisracket Dunlop CX 200 Tour 18x20

239.95
175.90
Je bespaart 64.05 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 175.90 €

Parameters

Modellijn CX
Technologie Dunlop Flex Booster, Dunlop Power Grid String Tech, Dunlop Sonic Core
Jaarcollectie 2021
CX
Een bespannen racket? Nee
Gewichtsklasse zware tennisracketszeer zware rackets (315 g en meer)
Gewicht tennisracket 315 gr
Racketbalanscategorie 306 - 315mm
Balans tennisracket 310mm
Categorie hoofdomtrek (601-644 cm²)
Hoofdomtrek 613 cm2
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Bespanpatroon 18x20
Breedte frame: 20,5 mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 319
Materiaal racketframe: Sonic Core Infinergy/Graphite
Stijfheid frame: 63
Gebruikte basisgrip Dunlop Leather
Aanbevolen besnaringsspanning 20,0 - 27,0 kg
Speelt met racket: Kevin Anderson
Ontworpen voor spelerscategorieën race- en professionele spelers
Focus controle
Kleur Rood, Zwart

Beschrijving

Het Dunlop CX 200 Tour 18x20 tennisracket voor gevorderde en ervaren toernooispelers biedt laserachtige precisie, controle en gevoel. De nieuwe Flex Booster technologie in de nek van het racket absorbeert onaangename trillingen. Het kleine blad van 613 cm2 met 18x20 snarenlay-out is uiterst nauwkeurig. De mooie balans van het racket op 310 mm geeft het een onverwachte controle voor deze zware categorie. Geschikt voor enkelspel en dubbelspel als een zeer nauwkeurig aanvalswapen met een uitstekend gevoel en controle.


Parameters:

  • Ultraklein racketblad van 613 cm2 (95 inch) levert laserachtige precisie en een ongekend gevoel
  • Standaard racketlengte 686 mm (27 inch) voor volwassenen
  • Gewicht 315 g (onbespannen) biedt uitstekende stabiliteit en sterkte
  • Balans van 310 mm (onbespannen) voor zeer gemakkelijke controle over het racket
  • Het Sonic Core Infinergy/Graphite materiaal biedt een uitstekende verhouding tussen stijfheid en flexibiliteit
  • Het 18x20 snarenpatroon is als een handschoen voor extreem nauwkeurig spel
  • Speelstijl: aanvallend all-court spel, service-volley-stijl
  • Voor wie: Gevorderde en competitieve spelers op toernooiniveau


Aanvallend, precies en onder controle

Al de derde generatie van het racket uit de CX 200 Tour-serie met een 18x20 snarenpatroon is buitengewoon succesvol. Het is een klassiek racket zoals vroeger. Het heeft een zeer kleine kop van 613 cm2 voor extreem nauwkeurig spel. Het vereist ervaring en eerlijke slagtechniek van de speler. Het frame is prettig flexibel en de hals van het racket voorzien van Flex Booster absorberend rubber geeft het racket onverwacht comfort. Maar wat uitblinkt in dit racket uit de zware categorie is de verhouding tussen kracht en bestuurbaarheid. Wie verwachtte dat het een zware club zou worden, zal zeer verrast zijn. De balans van het racket ligt sterk in de hand, hierdoor speel je de balletjes er heel gemakkelijk en vlot mee. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over snelle reacties op volleys. Integendeel, daar is het uitstekend en je zult er door betoverd worden. Het consistent dunne frame van het racket met 20,5 mm doet denken aan de klassieke Wilson Pro Staff-rackets. Dit is eigenlijk een Wilson Pro Staff met meer grip, of de Prestige PRO van Head. Het swinggewicht van het racket is "slechts 319" punten, dus het in beweging krijgen zal niet zo moeilijk zijn als het lijkt op een frame van 315 g. Hierdoor zal het racket niet alleen gewaardeerd worden door ervaren spelers op toernooiniveau, maar ook door gevorderde clubspelers die recreatief maar eerlijk tennissen. Als aanvallend spel, snelle corners en constante druk op je tegenstanders je passie zijn, zet dit racket dan op je verlanglijstje. Dankzij zijn parameters is het geschikt voor eventuele verdere aanpassingen in de vorm van het toevoegen van gewichten aan het blad voor nog hardere slagen.


 

– Michal Bayerl, tennisleraar 2e leerjaar –

Technologieën (3)

Dunlop Flex Booster

Controle en comfort

De zeer elastische en trillingsdempende materiaallaag in de nek van het racket dempt effectief trillingen en draagt ​​bij aan een groter gevoel tijdens het spel. Tegelijkertijd is het frame van het racket flexibeler en geeft het meer energie aan de ballen. Het resultaat is een ongestoorde pure game-ervaring waarin je de bal altijd perfect onder controle hebt.
Naar informatie over technologie

Dunlop Power Grid String Tech

Grotere sweetspot

Het moderne tennis verandert voortdurend en de tijd dat ballen door het midden van het racketblad werden geslagen, is voorbij. Momenteel ligt de sweetspot (het optimale trefpunt) iets boven het midden en Dunlop speelt hierop in met Power Dunlop Power Grid String Tech. De lange en korte snaren hebben grotere openingen ten opzichte van elkaar en hierdoor is de sweetspot met wel 30% toegenomen. Tegelijkertijd namen het spinpotentieel en het door de raket gegenereerde vermogen toe.


Naar informatie over technologie

Dunlop Sonic Core

Moderne trillingsdemping

Sonic Core -technologie met gebruikt materiaal Infinergy van BASF. Het is het eerste E-TPU- materiaal ter wereld. Het zorgt voor een effectieve demping van ongewenste trillingen tot wel 37% in vergelijking met een conventionele oplossing. Dit superelastische materiaalbevindt zich in kritieke delen van het frame en voorkomt mogelijke gezondheidsproblemen zoals een tenniselleboog.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen