1413671

Tennisracket Head Prestige MP 2023

ID {{ productCode }}

Het Head Prestige MP 2023 tennisracket voor gevorderde en ervaren spelers biedt een uitstekende combinatie van controle, precisie, gevoel en spin met de nieuwe Auxetic 2.0 technologie.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1413671

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 269.90 €

Andere varianten van het model Prestige

Tennisracket Head Prestige MP 2023

Tennisracket Head Prestige MP 2023

300.00
269.90
Je bespaart 30.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 269.90 €

Parameters

Modellijn Prestige
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zwaardere rackets (300-314 g)
Gewicht tennisracket 310 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (601-644 cm²)
Hoofdomtrek 640 cm2
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 18x19
Breedte frame: 21,5 mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 328
Materiaal racketframe: 100% Graphite, Graphene Inside, Auxetic 2
Stijfheid frame: 65
Gebruikte basisgrip Head Hydrosorb Pro
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 26,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën geavanceerd, racen en gevorderde spelers
Focus controle
Kleur Zwart

Beschrijving

Het Head Prestige MP 2023 tennisracket voor gevorderde en ervaren spelers biedt een uitstekende combinatie van controle, precisie, gevoel en spin met de nieuwe Auxetic 2.0 technologie. Als het op een na lichtste lid van de Prestige-familie brengt de Prestige MP een geweldige mix van controle, nauwkeurigheid en spinpotentieel naar een van de beroemdste series van het spel.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Met een gewicht van 310 g onbespannen, een hoog swinggewicht van ongeveer 328 kg*cm2 en een niet-traditioneel 18x19 snarenpatroon, zal dit racket gevorderde en ervaren spelers tot op toernooiniveau voorzien van zeer krachtige slagen onder controle.

Voor meer ervaren spelers, zoals ambitieuze junioren op toernooiniveau, biedt het MP-model uitzonderlijk gevoelige feedback die een positief effect heeft op het opbouwen van precieze techniek en speldynamiek. De belangrijkste technologie is Auxetic 2.0, die nu een nog gevoeligere en aangenamere verbinding biedt tussen handvat en racketblad.

Het MP-model profiteert bovendien van de Graphene Inside-technologie, die het frame op belangrijke plaatsen versterkt en zo de prestaties en stabiliteit van het hele racket verhoogt. Uiteindelijk is dit racket een uitstekende keuze voor degenen die een nauwkeurig maar iets meer spin-georiënteerd Prestige-racket willen zonder de controle en het gevoel op te offeren waar deze serie bekend om staat.

Technologieën (5)

HEAD Auxetic 2.0

Sensationele verbinding met de racket

De tweede generatie "auxetic-technologie" HEAD Auxetic 2.0 brengt opnieuw de meest gevoelige en aangename informatieoverdracht naar de hand van de speler bij het slaan van de bal. Nieuw is dat deze zich op natuurlijke wijze aanpassende technologie ook helemaal aan het uiteinde van de handgreep bevindt. Hierdoor is de verbinding met het racketblad nog intenser dan ooit tevoren.

Naar informatie over technologie

HEAD Full Cap

Absolute bescherming

Het racketblad wordt beschermd door een Full Capkunststof bumper. Het is uitgerekt over de gehele omtrek van het hoofd, wat een uniek kenmerk is in de wereld van tennisrackets. De bescherming bevat geen gaten of uitsparingen, zoals normale bumpers. Dit resulteert, naast een strak uniform design, in het feit dat het racket een specifiek geluid heeft bij het raken van de bal, wat het onderscheidt van andere rackets.

Naar informatie over technologie

HEAD Box Beam

Steviger en nauwkeuriger

Box Beam- technologie stabiliseert het hele frame voor maximale energieoverdracht naar de bal, perfecte framesterkte en controle over het schot.

Naar informatie over technologie

HEAD Graphene Inside

Betere energieoverdracht

Strategisch geplaatst in de meeste nieuwe HEAD-rackets is het Graphene-materiaal, dat de sterkte en duurzaamheid versterkt, zorgt voor meer stabiliteit en de overdracht van energie van het racket naar de bal optimaliseert. Als je je volgende racket koopt, zorg er dan voor dat het Graphene Inside heeft.

Naar informatie over technologie

HEAD Elongated Shaft

Klassieke gameplay

Langwerpige schachttechnologie voor klassieke frameflexibiliteit en -gevoel wordt sinds 1987 gewaardeerd op de Tour. Waarom veranderen wat werkt.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen