149834

Tennisracket Head Prestige PRO 2021

ID {{ productCode }}

Het Head Prestige PRO 2021 tennisracket met de nieuwe Auxetic-constructie is gemaakt voor ervaren en prestatiegerichte spelers die op zoek zijn naar absolute precisie.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 149834

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 159.90 €

Andere varianten van het model Prestige

Tennisracket Head Prestige PRO 2021

Tennisracket Head Prestige PRO 2021

320.00
159.90
Je bespaart 160.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 159.90 €

Parameters

Modellijn Prestige
Jaarcollectie 2022
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zeer zware rackets (315 g en meer)
Gewicht tennisracket 320 gr
Racketbalanscategorie 306 - 315mm
Balans tennisracket 310mm
Categorie hoofdomtrek (601-644 cm²)
Hoofdomtrek 630 cm2 (98 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 18x20
Breedte frame: 20mm
Materiaal racketframe: 100% Graphite
Aanbevolen besnaringsspanning 21,0 - 25,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën race- en professionele spelers
Focus controle
Kleur Zwart

Beschrijving

Het Head Prestige PRO 2021 tennisracket met de nieuwe Auxetic-constructie is gemaakt voor ervaren en prestatiegerichte spelers die op zoek zijn naar absolute precisie. Het PRO-racket, voorheen bekend als de Prestige MP, heeft een nieuw, zeer onderscheidend transparant koolstofelement dat bij elk stuk iets anders is, waardoor uw racket een unieke uitstraling krijgt. Daarnaast helpt het gevorderde spelers om goed gebruik te maken van controle en accuratesse.

De Prestige PRO heeft een geüpdatet ontwerp dat is geïnspireerd op de Prestige-monturen uit de jaren 80 en heeft een doorschijnende bordeauxrode kleur die de premium look perfect aanvult. Het Prestige PRO tennisracket vertegenwoordigt een innovatieve transformatie van de klassieker van het merk Head.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Raket kenmerken:

  • Perfecte controle en precisie
  • Voor ervaren en prestatiegerichte spelers
  • Geweldig gevoel
  • Fris en premium design
  • Duidelijk transparant koolstofelement

Icoon met nieuwe naam

Het iconische Prestige Mid Plus (MP) -racket verandert zijn naam in Prestige PRO in zijn nieuwste generatie. Het zwaarste en meest stabiele model in het Prestige-assortiment biedt een uitstekende nauwkeurigheid dankzij het racketblad van 630 cm2. Het is een racket dat is ontworpen voor ervaren en prestatiegerichte spelers met toernooiambities. Een zeer dun frame van 20 mm met volledige bescherming van het hele hoofd is een typisch kenmerk van dit topmodel. Nieuw is de Auxetic-technologie, waardoor de koolstofvezels in het frame zich kunnen aanpassen aan de swing. Tijdens een zeer snelle zwaai (druk) verstijft het frame van het racket voor meer stabiliteit, en omgekeerd, tijdens een langzame zwaai (trekken) heeft het frame de neiging meer te veren. Op deze manier genereert het racket een groot deel van de energie, zelfs in situaties waarin de speler niet ideaal in de buurt van de bal staat. Het Turo-racket zal worden gewaardeerd door een breed scala aan zeer ervaren amateur- en clubspelers, tot aan toernooispelers die een uitstekende stoot, stabiliteit en nauwkeurigheid nodig hebben voor hun spel. Voor veeleisende toernooispelers is er ook het model Prestige TOUR, dat voorheen Prestige PRO heette.


 

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e leerjaar –

Technologieën (4)

HEAD Full Cap

Absolute bescherming

Het racketblad wordt beschermd door een Full Capkunststof bumper. Het is uitgerekt over de gehele omtrek van het hoofd, wat een uniek kenmerk is in de wereld van tennisrackets. De bescherming bevat geen gaten of uitsparingen, zoals normale bumpers. Dit resulteert, naast een strak uniform design, in het feit dat het racket een specifiek geluid heeft bij het raken van de bal, wat het onderscheidt van andere rackets.

Naar informatie over technologie

HEAD Box Beam

Steviger en nauwkeuriger

Box Beam- technologie stabiliseert het hele frame voor maximale energieoverdracht naar de bal, perfecte framesterkte en controle over het schot.

Naar informatie over technologie

HEAD Auxetic

Innovatieve frameconstructie

De nieuwe Auxetic frameconstructietechnologie geeft het racket een unieke vervorming bij contact met de bal. Dankzij de interne eigenschappen zet de Auxetic-constructie uit onder "trekkracht" en trekt samen onder compressie. Hoe groter de toegepaste kracht, hoe groter de auxetische respons. Hierdoor wordt het racket flexibeler (levert energie op) en tegelijkertijd sterker (stabiliteit).Head-Auxetic-tech.jpg

Naar informatie over technologie

HEAD Elongated Shaft

Klassieke gameplay

Langwerpige schachttechnologie voor klassieke frameflexibiliteit en -gevoel wordt sinds 1987 gewaardeerd op de Tour. Waarom veranderen wat werkt.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen