170270

Dames hardloopschoenen Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max W (S) Navy/Mint/Black

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Dames hardloopschoenen - Kleur Blauw, Drop 6mm, Aanbevolen oppervlak stevige natuurlijke oppervlakken, Mate van demping hoog, Landing neutrale , Type loop Training

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 170270

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Dames hardloopschoenen Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max W (S) Navy/Mint/Black

Dames hardloopschoenen Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max W (S) Navy/Mint/Black

140.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Trailfly
Geslacht vrouwen
Kleur Blauw
Producttype hardloopschoenen voor langlaufen
Geschikt voor de sporten loop
Drop 6mm
Aanbevolen oppervlak stevige natuurlijke oppervlakken
Mate van demping hoog
Gewicht 300 gr
Landing neutrale
Type loop Training

Beschrijving

Wil je je grenzen verleggen op het gebied van afstand en snelheid? Juist voor deze doeleinden hebben we de nieuwe TRAILFLY ULTRA G 300 gemaakt. Een schoen waarin je je potentieel tot de laatste druppel kunt benutten. We zijn erin geslaagd om comfortabele en stabiele demping te combineren met perfecte flexibiliteit en de mogelijkheid om je aan te passen aan het oppervlak waarop je loopt. De kers op de taart is het gloednieuwe G-FLY-dempingsschuim verrijkt met grafeem voor maximale duurzaamheid en energieteruggave. De uiteindelijke oplossing voor de eeuwenoude vraag „Waarin moet je de ultratrail rennen? „heeft de naam TRAILFLY.

De TRAILFLY ULTRA G 300 is de meest gedempte schoen die we ooit hebben gemaakt. De dempingslaag bereikt een kardinaliteit van 25 millimeter. Dat is 25% meer dan alle andere 'innovates' in de hele geschiedenis van het merk. Het algemene comfort wordt aanzienlijk beïnvloed door de nieuwe BOOMERANG 6 mm binnenzool, die is gemaakt van hoogenergetisch TPU-schuim.

Demping en comfort zijn ongetwijfeld de belangrijkste en tegelijkertijd de meest gewilde eigenschappen van hardloopschoenen. Dit geldt zeker voor ultratrailslijtage, want met het extra aantal kilometers is het niet beter om je voeten maximaal comfortabel te houden. Als je in het veld rent, heb je naast comfort ook maximale stabiliteit nodig en de mogelijkheid om het terrein te lezen om verstuikingen of vallen te voorkomen. Daarom hebben we bij TRAILFLY de gepatenteerde ADAPTER FLEX-technologie gebruikt: een 10 mm diepe inkeping in het centrale deel van de demping, die de flexibiliteit van de hele schoen en dus het vermogen om het terrein waar te nemen drastisch verhoogt. De 6 mm Drop speelt hier ook een belangrijke rol en ondersteunt de natuurlijke werking van de voet.

Een andere revolutionaire noviteit is het dempende schuim G-FLY. 's Werelds eerste dempingsmateriaal met grafeem. Grahair is een materiaal dat de Nobelprijs heeft gewonnen. 200 keer sterker dan staal, maar toch extreem flexibel en extreem licht. De combinatie van schuim en grafeem heeft ons in staat gesteld om zulke hoge waarden op het gebied van duurzaamheid en energieteruggave te bereiken waar niet veel andere schoenen op kunnen bogen.

De TRAILFLY-zool is gebaseerd op het beproefde TERRA ULTRA-concept. De basisvorm van de pluggen lijkt erg op elkaar, maar de verdeling verschilt. Ons doel was om de flexibiliteit van de hele schoen te maximaliseren zonder dat dit ten koste zou gaan van de hoogwaardige grip die is ontworpen voor trailgebruik. TRAILFLY is niet bang voor lange afdalingen over asfalt en zal ook achterblijven door steenachtig puin of technisch bosterrein.

Het bovenwerk is uitgerekt op de breedste hoef van de standaard pasvorm en hier vinden we de sterke invloed van de TERRA ULTRA G 270. De voet in de schoen plaatsen is stevig en betrouwbaar, maar zeker niet oncomfortabel. De gebruikte materialen combineren op ideale wijze ademend vermogen, lichtgewicht en duurzaamheid. Ondanks de brede snit kan TRAILFLY zich zeer goed aanpassen aan hardlopers met een smallere voetvorm. Bij lange runs zul je genoeg vingerruimte en het natuurlijke werk van het transversale gewelf waarderen. Er is geen rubberen vingerbescherming en langs de hele onderrand een ordening, die beschermt tegen vocht en beschadiging van het bovenwerk door alle paden.

TRAILFLY ULTRA G 300 is een schoen die speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van de ultratrail. Lange runs op divers terrein zullen makkelijker en comfortabeler zijn dan je ooit had gedacht. Voor liefhebbers van stevige, stabiele en betrouwbare schoenen is TRAILFLY een ideale keuze, zelfs als de lengte van de hardlooproutes extreem ver is.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen