1347061

Heren hardloopschoenen Inov-8 Trailfly G 270 v2 (s)

ID {{ productCode }}

Een nieuwe generatie populaire universele steppers. De TRAILFLY G 270 is gebaseerd op de TERRA ULTRA G 270 met al zijn voordelen, toonaangevend op het gebied van maximale natuurlijkheid en superieure gevoeligheid voor terrein en looptechniek. Het hart van de schoen blijft een nuldruppel vormen in combinatie met een comfortabele dempingslaag en een betrouwbare grip.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1347061

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 115.99 €

Andere varianten van het model Trailfly

Heren hardloopschoenen Inov-8 Trailfly G 270 v2 (s)

Heren hardloopschoenen Inov-8 Trailfly G 270 v2 (s)

179.00
115.99
Je bespaart 63.01 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 115.99 €

Parameters

Geslacht Heren
Kleur Groen
Drop 0 mm
Landing neutrale

Beschrijving

De demping wordt verzorgd door POWERFLOW MAX-schuim met een ideale verhouding tussen zachtheid, ontvankelijkheid en energieteruggave. Het algemene comfort wordt ook aanzienlijk beïnvloed door de BOOMERANG-binnenzool van 6 mm, gemaakt van hoogenergetisch TPU-schuim. De combinatie van comfort en levendigheid die in de TERRA ULTRA G 270 wordt bereikt, is onvergelijkbaar met alle INOV-8-schoenen uit de „oude tijd”. Maar wij zouden het niet zijn als we natuurlijkheid en een goed gevoel voor het terrein zouden opofferen ten koste van comfort.


De totale demping inclusief de binnenzool is 18 millimeter. Deze waarde is hoog genoeg om oneindig lang comfortabel te kunnen hardlopen en tegelijkertijd laag genoeg om de hele schoen zo flexibel mogelijk te houden en het terrein goed af te lezen. Hoge proprioceptie wordt ook ondersteund door zero drop, waar zelfs beginnende en hobbylopers niet bang voor hoeven te zijn vanwege de algehele zachtheid van de demping.


Zero drop blijft een specifiek onderdeel van dit model. Dankzij de opnieuw ontworpen demping is de TRAILFLY G 270 echter beter toegankelijk voor minder ervaren hardlopers die niet de ideale techniek hebben om over de voorkant van de voet te rennen. Dankzij de stevigere tussenzool is de bescherming van de voet tegen stoten tijdens het hardlopen op een stenig pad ook aanzienlijk verbeterd.


Een belangrijk element is het lichte gewicht. Naast het besparen van energie, komt het positieve effect tot uiting in een hoge dynamiek en elasticiteit. Je zult deze eigenschappen vooral gebruiken bij tempohardlopen en racen op een gecombineerd oppervlak. Flexibele TPU-demping zorgt ervoor dat je in deze schoen niet langzaam wilt lopen.


De universele zool biedt een betrouwbare grip, zelfs op een meer technisch parcours en op een zachte basis. Er wordt nog steeds veel nadruk gelegd op de veelzijdigheid van de hele schoen, waardoor de grip niet zo scherp is dat je beperkt wordt tijdens het hardlopen op de weg en op verharde wegen. Het gebruik van grafeem is een vanzelfsprekendheid voor een ongeëvenaarde verhouding tussen grip en duurzaamheid.


Het bovenwerk blijft strak op onze breedste hoef (5, standaard pasvorm), maar de beschermende 3D TPU-laag is licht herontworpen. De voorkant van de schoen is opnieuw geopend om maximale ruimte te geven aan de tenen en het dwarsgewelf. De bevestiging van de binnenvoet in de schoen is dan voldoende voor snelle bewegingen, zelfs op technisch veeleisend terrein. De TRAILFLY G 270 maakt gebruik van een combinatie van getextureerde stof bedekt met een duurzame rubberen coating en het bovenwerk zit als een schelp op het been.


Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen